Overnachten in Huys ter Schelde
  • Uniek trouwen
  • Hotel en partyrestaurant
  • Prachtige zalen

Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een bedrijfsfeest in Zeeland? Huys ter Schelde beschikt over een Tuynkamer, Theaterzaal en het monumentale gedeelte. Geniet van een mooie omgeving, zowel binnen als buiten wanneer u uw bedrijfsfeest bij villa Huys ter Schelde viert. Bij ons zal het u aan niets ontkomen.

Vier uw bedrijfsfeest in Zeeland in onze Tuynkamer

Geniet van de groene omgeving waar Huys ter Schelde zich in bevindt. De Tuynkamer is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest. Maar ook huwelijksfeesten, recepties en andere feestelijkheden worden onvergetelijk in deze speciale kamer. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van ons uitgestrekte terras dat omzoomd is met talloze bloemen en planten. Een echt natuurgevoel krijgt u in onze tuin. Onder het genot van een goed glas wijn en specialiteiten uit de keuken geniet u van een gezellige dag met uw gasten.

Een bedrijfsfeest in Zeeland in de Theaterzaal is een hele beleving

De Theaterzaal is een prachtige feestzaal en geschikt voor gezelschappen tot 300 personen. Wilt u livemuziek? Of heeft u favoriete muziek die u graag draait tijdens het bedrijfsfeest? Heeft u een bepaalde indeling in gedachten? Of weet u juist nog helemaal niet hoe het bedrijfsfeest in Zeeland eruit moet komen te zien? Wij geven u graag advies en helpen graag uw wensen te verwezenlijken. In goed overleg is er een hele hoop mogelijk. Kom eens langs om de locatie te bekijken. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0118-553003.

Andere bezoekers bekeken ook:
Condoleance Vlissingen | Gemeente Vlissingen trouwen | Trouwen Zeeland

Velden met * zijn verplicht