Overnachten in Huys ter Schelde
  • Uniek trouwen
  • Hotel en partyrestaurant
  • Prachtige zalen

Een huwelijksfeest in Zeeland laat u verzorgen door Huys ter Schelde. De villa met een interieur uit de twintigste eeuw zorgt voor een sprookjesachtig en luxe sfeer. De perfecte locatie voor een huwelijksfeest in Zeeland. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van huwelijksfeesten en weten goed in te spelen op uw wensen en behoeften. Deze horen wij dan ook graag van u.

Wat komt er allemaal kijken bij een huwelijksfeest in Zeeland?

Wilt u het groots vieren? Of juist intiem houden? Heeft u een groot feest in gedachten? Of alleen een diner met uw gasten? Bij Huys ter Schelde is in overleg heel veel mogelijk. Maar een goede voorbereiding is erg belangrijk. De sfeer van het huwelijksfeest in Zeeland bepaalt u. Wilt u tijdens het feest een hippe dj of een stijlvol orkest? Ook wat betreft de muziekkeuze kunnen wij uw wensen waarmaken. Wat betreft de ruimte heeft u keuze uit twee zalen:

  • Tuynkamer: dit is een ruime serre waar overdag veel licht invalt. De indeling van de serre staat vrij en wij richten hem graag in zoals u in gedachten heeft. De Tuynkamer is geschikt om te dineren, maar ook om te borrelen. Aan de Tuynkamer ligt het terras dat omringt is door prachtige bloemen en planten.
  • Theaterzaal: dit is een verdiepte zaal die geschikt is voor groepen tot 300 personen. In de theaterzaal is livemuziek zeer geschikt. Dankzij vierdubbel glas hebben omwonenden geen last van geluidsoverlast.
  • Monumentale gedeelte: in deze zaal vindt u de sfeer van de twintigste eeuw terug en draait het om het monumentale gevoel. Het bestaat uit een voorzaal, een middenzaal, een (kleine) serre en een ruim terras.

Laat uw gasten na het huwelijksfeest in Zeeland overnachten in het hotel

Het hotel van Huys ter Schelde bevindt zich in het Koetshuis. Hier zijn negen tweepersoonskamers te vinden die beschikken over een koelkastje, waterkoker met toebehoren, een föhn, telefoon, flat screen, een doucheruimte en nog meer. Uw gasten zal het aan niets ontkomen. In de ochtend staat het ontbijt in de villa klaar waar de gasten kunnen beleven hoe het is om te ontbijten in de twintiger jaren. Bent u benieuwd geworden naar de locatie? Kom vooral een keer langs om hem te bekijken. Graag bespreken wij uw wensen met u en maken een mooi plan voor u. Voor vragen kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0118-553003.

Andere bezoekers bekeken ook:
Feestlocatie in Zeeland | Trouwlocatie Goes | Feestlocatie Middelburg

Velden met * zijn verplicht