Overnachten in Huys ter Schelde
  • Uniek trouwen
  • Hotel en partyrestaurant
  • Prachtige zalen

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Zeeland? Heeft u een feest in de planning? Bij Huys ter Schelde kunt u terecht voor ieder feest, zoals uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest, familiebijeenkomst, jubilea, kortom voor alles wat er te vieren is! Huys ter Schelde bevindt zich in een prachtige omgeving in Koudekerke. Huys ter Schelde is in 1910 gebouwd en de burgemeesterswoning heeft vanwege de cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde een monumentenstatus gekregen. Huys ter Schelde is een feestlocatie in Zeeland met een twintigste-eeuwse sfeer.

Onvergetelijke feesten in bijzondere feestlocatie in Zeeland

Door de unieke locatie van Huys ter Schelde wordt een feest door uw gasten niet snel vergeten. De Tuynkamer dient als een perfecte feestlocatie in Zeeland. De Tuynkamer heeft zijn naam verdiend aan de prachtige natuur waar het zich in bevindt. De Tuynkamer is een serre waar enorm veel licht binnenkomt. Bij de serre hoort een terras omringd met prachtige bloemen en planten. Wanneer het weer het toelaat, is het terras een schitterende locatie om te feesten in Zeeland. Een andere feestlocatie in Zeeland waar u van gebruik kunt maken in Huys ter Schelde is de Theaterzaal. Dit is een verdiepte zaal met een koperen plafond en een groot terras. Deze zaal is geschikt voor feesten in Zeeland tot 300 personen. Daarnaast beschikken we over het Monumentale gedeelte waar u de sfeer van begin twintigste eeuw terugvindt. Het gedeelte bestaat uit twee zalen, een (kleine) serre en een ruim terras.

Feesten in Zeeland met een heerlijk diner

Huys ter Schelde beschikt over een keuken waar de mooiste buffetten, luxe hapjes, heerlijke diners en nog meer worden gemaakt. Heeft u iets speciaals in gedachten wat betreft het eten? Wij horen graag uw wensen en geven dit door aan onze kok. Ook wensen wat betreft het feest, bijvoorbeeld de indeling, de muziek en andere belangrijke zaken horen wij graag van u. Wij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten. Wilt u graag uw wensen met ons bespreken? Of heeft u vragen? U kunt ons bereiken op het nummer 0118-553003.

Andere bezoekers bekeken ook:
Condoleance locatie Zeeland | Trouwen Middelburg | Feestlocatie Goes

Velden met * zijn verplicht